Microsoft Windows 10 Home

€139,99
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Windows 10 Home 32/64 bit Multilanguage Licentiesleutel (1 apparaat)

De licentiecode wordt automatisch verzonden via e-mail. 

Microsoft Windows 10 Home is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. Het besturingssysteem is uiterst gebruiksvriendelijk en via omiXimo voor een scherpe prijs te bestellen. Log eenvoudig in met gezicht- of met vingerafdrukherkenning, game beter dan ooit tevoren en surf sneller op het internet. Al met al is Microsoft Home het perfecte besturingssysteem voor ieder type huishouden.

Windows 10 werkt vertrouwd en beval tal van nuttige functies

Of je nu regelmatig werkt met een laptop of pc, in beide gevallen werk je vertrouwd met de Windows 10 licenties. Door middel van het Startmenu en de zoekbalk vergemakkelijk je het zoeken van belangrijke bestanden en je bewerkt, deelt en ordent video’s en foto’s. Dankzij Microsoft Edge surf je sneller op het internet en het besturingssysteem wordt standaard geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties. Door firewall en internetveiligheidsmaatregelen ben je maximaal beschermd tegen (nieuwe) virussen, malware en ransomware.

Krijg meer gedaan met Tijdlijn en Concentratiehulp

Microsoft Windows 10 Home is voorzien van tal van handige features, waaronder Tijdlijn en Concentratiehulp. Hierdoor krijg je taken sneller gedaan en je telefoon kun je makkelijk vinden in huis dankzij de app ‘Jouw telefoon’. Beschik je over een relatief nieuwe laptop of pc, dan maak je gebruik van digitale inkt, gezichtsherkenning en stembediening. Teken, navigeer, schets en bewerk documenten en maak eenvoudig digitale notities.

Maak gebruik van het grootste gameplatform ter wereld

Wist je dat Windows het grootste gameplatform ter wereld is? Na het installeren van de licentie profiteer je van DirectX 12 en de handige gamemodus en je speelt games in 4K. Je bent bij ons verzekerd van een snelle levering en je ontvangt ook nog eens 100% garantie op het hele assortiment. Voor vragen helpt onze enthousiaste klantenservice je graag verder.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...