Microsoft Windows 10 Pro

€279,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Windows 10 Pro 32/64 bit Multilanguage Licentiesleutel (1 apparaat)

 

Windows 10 Pro koop je via omiXimo. Installeer je deze software op een nieuwe laptop of computer, dan ben je verzekerd van allerlei handige snufjes. Je device herkent je gezicht zodat je eenvoudiger in kunt loggen en je maakt notities met behulp van een digitale pen. Hierdoor onderteken je ook gemakkelijker documenten en je navigeert eenvoudiger tussen programma’s.

Speciaal ontwikkeld voor kleine ondernemingen

Windows 10 software is ontwikkeld voor kleine ondernemingen, zodat je als ondernemer sneller, effectiever en beter werkt. Ideaal als je een aantal jaar een eenmanszaak hebt of jezelf onlangs in hebt geschreven bij de Kamer van Koophandel. De licentie van Windows wordt standaard met ingebouwde beveiligingsfuncties geleverd. Denk hierbij aan firewall en internetbeveiligingsmaatregelen. Je bent hierdoor altijd beschermd tegen virussen, ransomware en malware. Je software vereist een minimale schermresolutie van 800 x 600 pixels, internettoegang tijdens de installatie en tot 20 GB vrije ruimte op de harde schijf.

Sneller aanmelden met behulp van Windows 10 Pro

Windows 10 Professional maakt het aanmelden tot drie keer sneller vergeleken met voorgaande versies. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Ook heeft het gebruiksgemak van de software een upgrade gekregen. Je kan door het startmenu en de zoekbalk vliegensvlug belangrijke documenten vinden. Ook ben je door de doorlopende beveiligingsupdates continu beschermd tegen de nieuwste bedreigingen in de online wereld.

Eenvoudig en snel bestellen via omiXimo

De aanschaf van Windows 10 software is waarschijnlijk iets dat je maar eenmalig in je leven doet. Daarom wil je er zeker van zijn dat je de beste prijs betaalt en, minstens zo belangrijk, dat de licentie direct werkt. Via omiXimo ontvang je 100% garantie op het hele assortiment en je bent bij ons verzekerd van een snelle levering.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...