Logitech G435
  • Logitech G435
  • Logitech G435 knoppen
  • Logitech G435 oor schuin
  • Logitech G435 oor
  • Logitech G435 closeup
  • Logitech G435 sfeer

  Logitech G435

  Deze ultralichte draadloze Bluetooth-gaming headset van Logitech is zeer geschikt om te gamen, muziek te luisteren en om te gamen met vrienden.

  € 69,00
  Inclusief belasting
  Aantal

  account_circleSend to a friend
  Logitech G435

  Logitech G435

  Deze ultralichte draadloze Bluetooth-gaming headset van Logitech is zeer geschikt om te gamen, muziek te luisteren en om te gamen met vrienden.

   

  De G435 Gaming Headset maakt gebruik van draadloze LIGHTSPEED-technologie van gaming kwaliteit en Bluetooth® om verbinding te maken met pc's, telefoons en andere apparaten. Beamforming-microfoons verminderen achtergrondgeluid en zorgen voor een krachtig, helder geluid. Het  is ook gemaakt van minimaal 22% gerecycled plastic uit afval. Het spel eindigt dus nooit met G435. Met deze Headset heb je meer vrijheid door de Lightspeed en de Bluetooth verbinding. Je kan er de hele dag mee spelen door het dat de G435 een lichtgewicht is en erg confortabel is. Verder is deze headset gemaakt van gerecycled plastic! G435 plastic onderdelen zijn gemaakt van 22 gew.% gecertificeerd gerecycled plastic Afval. G435 is CO2-neutraal gecertificeerd. Dit betekent dat onze investering in Logitech's CO2-compensatieproject de CO2-voetafdruk van onze producten en verpakkingen tot nul heeft teruggebracht.

  De G435-papierverpakking is gemaakt van materialen afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen. Door voor dit product te kiezen, ondersteunen we het verantwoord beheer van bossen over de hele wereld.

  WAT IS LIGHTSPEED?

  LIGHTSPEED is een draadloos gamingapparaat dat kan spelen met  hoogwaardige audioweergave, sterke connectiviteit en een lange batterijduur. Allemaal binnen een bereik van maximaal 10 meter. 

   LIGHTSPEED kan worden gebruikt op pc, Mac, PlayStation®4 en PlayStation 5.

  Verbruiksduur van de Headset

  Of je nu games speelt of naar muziek luistert,  met een volledig opgeladen batterij kun je 18 uur lang draadloos genieten.

  Gewicht

  Met een gewicht van slechts 165 gram is de G435 licht en comfortabel en kan hij de hele dag gedragen worden.

  Uiterlijk

  Dankzij de twee ingebouwde beamforming-microfoons heeft de G435 geen boomarm, maar vermindert het achtergrondgeluid en laat het klinken alsof je in dezelfde kamer bent als je vrienden. Uitstekende geluidskwaliteit zorgt voor een zorgvuldig  uitgebalanceerd hifi-geluid. De Discord-gecertificeerde G435 heeft een 40 mm audiodriver en is compatibel met Dolby Atmos, Tempest 3D Audiotech en Windows Sonic.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.