Gaming Setup kopen

Een SETUP game-pc kopen? Bij omiXimo is het heel eenvoudig. Selecteer eerst je gewenste Computer en daarna de behuizing, RAM-geheugen en als laatste de grote van de SSD-opslag.

Graphics settings

Medium
High
Ultra

Selecteer maximaal 3 games die je graag wilt spelen

 • Call of Duty - cold ware
 • Fortnite
 • League of Legends
 • Apex Legends
 • Grand Theft Auto V
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

AMD Ryzen 5 2400 - Complete Gaming Setup - DBK
  Game PC setup kopen DWH-R5003S
   Moonlight FRGB BK R5005S Gaming PC Setup
    Gaming Set DBK-i3001
     Allround Gaming Set MLBK-i5001

        Gaming Setup kopen

        Jou favoriete Games kunnen spelen en veel plezier hebben, gaan hand in hand samen. Echter vereist dit wel de juiste setup. Een goede gaming setup kopen is natuurlijk een persoonlijk iets. Van de Game PC Desktop tot aan de muis op het bureau, ze dragen allemaal bij aan het verbeteren van je prestaties. Met een redelijk budget kun je je ruimte zo aanpassen dat je optimaal kunt presteren. Bij de Game Setups van omiXimo mag je altijd het volgende verwachten:

        • Game PC
        • 24" Gaming Monitor
        • Gaming Toetsenbord
        • Gaming Muis

        Natuurlijk zijn onze Gaming setups volledig uitbreidbaar. Behaal betere prestaties door te kiezen voor een kwalitatief goede game setup. Door te kiezen voor de game setups van omiXimo, kun je de voordelen plukken en voor een betaalbare prijs een compleet systeem in huis te hebben. Met deze Game PC's kan je rekenen op een geoptimaliseerde desktop PC voor jou favoriete games. Bekijk de specificaties en zie zelf dat dit de beste prijs kwaliteitsverhouding is die je op dit moment kan kopen.

        Met een Gaming Computer van omiXimo ben je verzekerd van veel plezier en heb je altijd de mogelijkheid om je pc te upgraden. Natuurlijk krijg je bij ons meer in je setup! Denk hierbij aan een Gaming monitor. Wij hebben diverse Gaming monitoren. Zo kan je een keuze maken bij welke monitor jij of je budget je het beste voelt. Wil je een Curved monitor of een gewone flatscreen 24"monitor? Alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld een monitor met een een response tijd van 1 ms, waardoor je altijd op tijd bent om het uiterste van je zelf te geven in je games. Wil je meer weten of wil je misschien tips welke monitor het beste bij jou zal passen neem dan vrijblijvend contact met ons op via de Support. Wij zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

        Je game accessoires zijn minstens zo belangrijk als het uitzoeken van de Gaming Desktop. Een setup kan variëren van eenvoudig tot uitgebreid. Wel hebben de game accessoires in alle gevallen veel invloed voor je game resultaten. Combineer een setup dan ook met alle accessoires die een game nodig heeft. omiXimo heeft voor zijn fanatieke gamers daarom deze geweldige accessoires set samengesteld bestaande uit: Een verlicht gaming toetsenbord met rode, blauwe of groene LED-verlichting. Het toetsenbord met achtergrondverlichting levert genoeg licht om in donkere omstandigheden te spelen. De vormgeving is specifiek gericht op gamen, waardoor het zowel voor de beginnende als zeer ervaren speler perfect is.

        De gaming-muis uit deze kit is ongelooflijk robuust en biedt comfort, hoe lang je ook speelt. De muis beschikt over zes knoppen en een instelbare dpi, waarmee je iedere uitdaging die je tijdens het gamen krijgt voorgeschoteld. De sensationele verlichting werkt door in je muismat, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: de overwinning!

        Profiteer van betere prestaties

        Als een setup goed wordt uitgevoerd, kun je je prestatieniveau aanzienlijk verhogen. Je bent gefocust, ontspannen en speelt enorm comfortabel. Dit leidt tot betere reactietijden en betere prestaties. Ideaal als je bijvoorbeeld first-person shooters of MOBA’s speelt. Dan wil je natuurlijk absoluut de beste reactietijden hebben die je kunt krijgen.

        Kies voor een complete game pc

        Een game PC setup uit de collectie van omiXimo is een genot. Je prestatieniveau zal toenemen door boosts toe te voegen aan je gaming setups. Een Gaming Computer bestel je op deze pagina eenvoudig en snel.

        Show more...