INTEL Setup

Bij omiXimo kun je verschillende Intel gaming desktops kopen. Intel staat al vele jaren bekend om zijn high performance computing onderdelen. Wanneer je voor een Intel systeem kiest, kies je voor betrouwbaarheid. Wij verkopen allround gaming PC's met Intel i3 en Intel Celeron processoren. Deze worden door ons ervaren team uitvoerig getest op netwerkprestaties, hoge FPS en geluidskwaliteit. Zo kun jij genieten van de beste game ervaring.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Gaming Set kopen Intel i7 - RTX3070 -803B
  Gaming Set DBK-i3001
   Allround Gaming Set OBK-i5001
    Allround Gaming Set DBK-i5003
     Gaming Set DBK-i7001
      Gaming Set MLBK-i7003
       Power Gaming Setup MLBK-i7005

        Je kunt kiezen uit vijf behuizingen

        Het maakt niet uit of je nu een Intel of AMD PC koopt, bij ons kun je altijd kiezen uit vijf behuizingen voor jouw hardware. De behuizingen vrolijken jouw game room op dankzij de prachtige RGB LED lampjes. Daarnaast kun je door het zijpaneel kijken en de onderdelen zien zitten.

        Onze Intel computers zijn voorzien van een stand alone videokaart

        De Intel processoren die wij gebruiken in onze systemen, zoals de Intel Celeron G5905 en i3-10100F, worden gecombineerd met een stand alone videokaart. Op dit moment kun je kiezen voor een Intel game PC met videokaart Red dragon RX 550, GTX1650 Ti, GeForce GTX 1050Ti en GeForce GT1030. Deze zijn allemaal instaat om de populaire games af te spelen, die vandaag de dag worden gespeeld. Zoals Fortnite en League of Legends.

        Allround Gaming PC die je kunt upgraden

        Naast het kiezen van de behuizing, kun je bij ons ook kiezen hoeveel RAM geheugen en opslag jij in jouw game PC wilt hebben. Standaard worden onze systemen geleverd met 8GB DDR4 RAM geheugen en 240GB SSD opslag. Op de productpagina kun je gemakkelijk selecteren hoeveel RAM geheugen en opslag jij wilt gebruiken. Het is zelfs mogelijk om een andere videokaart te laten plaatsen. Je dient dan wel contact met ons op te nemen, dit staat namelijk niet standaard in het keuzemenu.

        Nu jouw Intel game PC kopen? Bekijk ze hieronder!

        Heb je nog vragen? Ga dan naar onze support pagina.

        Show more...