Componenten kopen

Ben je op zoek naar componenten om zelf een Gaming PC te bouwen dan kan je bij omiXimo terecht. Wij verkopen alle PC componenten voor scherpe prijzen. Bekijk hier ons assortiment en bestel makkelijk en snel online. Heb je vragen dan horen wij het graag.

Actieve filters

Biostar H510

   Biostar B450

   € 79,00
   Game PC behuizing LC988B

    LC988B

    € 85,00
    Intel Celeron G5905 Box

     Intel G5905 Box

     € 59,00
     test aankoop

      test aankoop

      € 0,05
      Intel Celeron G5905 tray
        Game PC behuizing

         LC804B

         € 95,00
         PowerColor Red Dragon AXRX 550
          Game PC Behuizing MoonLight FRGB BK

           MoonLight FRGB BK

           € 129,00
            intel i3-10100f

             intel i3-10100f

             € 99,00
             Black Hole Gaming PC behuizing

              Black Hole

              € 149,00
              LC988W

               LC988W

               € 85,00
               Optical G510 BK Gaming PC behuizing

                Optical G510 BK

                € 159,00

                 LC803W

                 € 105,00
                 Gaming PC Behuizing Huntkey Montana Pro

                    Enigma

                    € 279,00
                    • Niet op voorraad

                    Al vele jaren is omiXimo actief bezig met het bouwen en verkopen van betaalbare krachtige computers, die geschikt zijn voor vele doeleinden. Denk aan gamen, streamen en bijvoorbeeld het bewerken van foto's en video's. Naast het bouwen en verkopen van complete systemen, verkopen wij nu dus ook losse componenten. Zoals behuizingen, monitoren, processoren en geheugen. Bekijk ons assortiment regelmatig, wij voegen namelijk regelmatig nieuwe onderdelen toe aan onze webshop.

                    Moederbord kopen

                    Voor wie al een beetje verstand heeft van computers, is het duidelijk dat het moederbord het hart van de computer is. Het is de plek waar alle componenten op worden aangesloten. Wanneer je een moederbord gaat kopen, dien je dus eerst te onderzoeken of alle onderdelen geschikt zijn voor het moederbord. Bij het samenstellen van een pc is het dus verstandig om eerst het moederbord uit te kiezen, dit zal jou enorm veel tijd besparen in jouw zoektocht naar de geschikte onderdelen. In onze webshop kun je moederborden vinden die geschikt zijn voor de nieuwste onderdelen. Lees ook altijd goed of het bord al beschikt over een onboard videokaart, zo kan het kopen van een losse videokaart overbodig zijn. Let goed op de benamingen socket, DDR en PCI. Deze benamingen geven aan welk type geheugen, processor en videokaart jij kunt aansluiten op het moederbord.

                    Videokaart kopen

                    Bij ons kun je een videokaart kopen van verschillende merken, zoals Palit, Asus, MSI en Red Dragon. Dit zijn videokaarten die uitermate geschikt zijn voor het spelen van de meest populaire games. Ze leveren een hoge frame rate, dit is nodig wanneer je een soepel ogende game wilt spelen.

                    AMD processor kopen

                    Wij verkopen AMD processoren die beschikken over een uitstekende rekenkracht. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld de AMD Ryzen 3 en 5 processoren vinden. Waar het moederbord het hart van de computer is, is de processor het brein van de computer. Deze bepaald hoe snel de computer iets kan verwerken.

                    Intel processor kopen

                    Ga jij liever voor het vertrouwde Intel? In onze webshop kun je verschillende Intel processoren kopen. Zoals een Celeron, Pentium, i3, i5 en i7.

                    Geheugen kopen

                    Het geheugen van een pc werkt nauw samen met de processor. Het zorgt voor de tijdelijke opslag van programma's en handelingen. De processor stuurt de opdrachten naar het geheugen. Hoe meer geheugen, hoe sneller de computer. Veel geheugen en een snelle processor dragen bij aan een optimale game ervaring en streaming-sessie. Een voorbeeld van geheugen die wij momenteel verkopen is Cruciaal DDR4 2666 8GB. Deze is prima voor het afspelen van games en het doen van een live stream.

                    Heb jij hulp nodig bij het kopen van pc componenten? Neem dan contact op met ons support team via onderstaande link.

                    https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

                    Show more...