PC behuizingen

Wil jij een PC behuizng kopen dan heeft omiXimo de scherpste prijzen. Bekijk even ons aanbod gaming Cases en overtuig je zelf. Makkelijk en online bestellen voor de beste prijs!

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

PC behuizingen kopen met een goede airflow?

Wil je een game pc bouwen? Een goede pc behuizing is geen overbodige luxe. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk, ook het ontwerp speelt een belangrijke rol bij het kiezen van pc cases. Een pc kan tijdens het gamen behoorlijk warm worden, de behuizing moet dus een goede airflow hebben. Zo kan hij zijn warme lucht kwijt en raken de onderdelen dus niet oververhit. Bij ons kun je verschillende pc behuizingen kopen die aan de eisen van high performance computing voldoen.

Gaming cases met RGB

Een minder belangrijk aspect van een pc behuizing is de verlichting, het is echter wel mooi voor het oog. In ons assortiment kun je verschillende gaming cases vinden met RGB LED verlichting, die de sfeer in jouw game room kunnen verbeteren. Ze kunnen jouw gemoedstoestand verbeteren, dit zou een positief effect kunnen hebben op jouw game prestaties. De RGB verlichting is in de meeste gevallen verwerkt in de cooling fans, dit geeft een extra mooi effect.

Computer behuizingen met meerdere cooling fans

Zoals je al kon lezen is de airflow erg belangrijk. In de behuizingen die wij leveren zijn voldoende fans aanwezig, die zorgen voor een goede koeling van de onderdelen. Zo zitten er bijvoorbeeld drie cooling fans aan de voorkant van de behuizing en één aan de achterkant. Je kunt in ons assortiment ook behuizingen vinden met cooling fans aan de bovenkant.

Computer behuizingen met tempered glass

De pc behuizingen die wij verkopen zijn voorzien van tempered glass, in het Nederlands bekend als gehard glas of kunststof. Deze doorzichtige plaat zit aan de zijkant van de case en zorgt voor een mooi effect, helemaal in combinatie met de RGB LED verlichting. De onderdelen van jouw game pc zijn op een mooie manier zichtbaar, zo zie je bijvoorbeeld de fans van jouw videokaart draaien. In combinatie met de verlichting is het de finishing touch van jouw game pc.

Belangrijk aandachtspunt bij het kopen van een pc behuizing

Kijk bij het kopen van een behuizing altijd naar de term ATX. Deze term is ook wel bekend als:

  • ATX;
  • E-ATX;
  • Micro-ATX;
  • Mini-ATX;
  • ITX;
  • Mini-ITX;
  • Mini-DTX;

Deze termen geven aan voor welke moederborden de behuizing geschikt is. Bekijk dus altijd de specificaties van jouw moederbord. De pc behuizingen die wij verkopen zijn geschikt voor ATX en micro ATX moederborden. Dit zijn de meest gangbare moederborden.

Conclusie

Kijk bij het kopen van een pc behuizing naar de ATX ondersteuning en de airflow. Koop altijd een case die over voldoende cooling fans beschikt. Zo loop je niet tegen verrassingen aan en heeft jouw pc een langere levensduur.

Wil je liever een kant-en-klare game pc kopen? Die hebben wij ook! Bekijk gerust ons gehele assortiment via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/

Heb je nog vragen over onze pc behuizingen? Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

Show more...