AMD

Graphics settings

Medium
High
Ultra

Selecteer maximaal 3 games die je graag wilt spelen

 • Minecraft
 • Counter Strike
 • VALORANT
 • Rocket Leque
 • Call of Duty - cold ware
 • Fortnite
 • League of Legends
 • Apex Legends
 • Grand Theft Auto V
Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Game PC Ryzen 7 5700G -DBK
  MLBK-R5005 OBK
  • Aanbieding!
  Gaming PC R5 5600X - RTX4090
   Game PC Ryzen 5 2400G - Vega 11- MLBK
    Game PC - Diamond COC BK R5003 LC803B
     Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060 - DWH

      AMD Game PC met SSD en veel RAM Geheugen?

      Wanneer je op zoek bent naar een gaming PC, kom je voor verschillende keuzes te staan. De meest besproken keuze is toch wel het type processor. Ga je voor een Intel processor of een AMD processor? Wij leveren processoren van beide fabrikanten.

      Waarom een AMD game PC kopen?

      Een tijdje geleden waren er nog grote verschillen tussen beide fabrikanten, de processoren van Intel leverden betere prestaties. Vandaag de dag is er nog weinig verschil, dit komt mede door de komst van de AMD Ryzen processor. De prestaties zijn nagenoeg hetzelfde, beide fabrikanten leveren processoren die zorgen voor high performance computing. Momenteel staat het merk bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze leveren een goede CPU voor een aanvaardbare prijs. Het is dus de beste keuze, wanneer je op zoek bent naar een betaalbare game PC met hoge prestaties.

      Welke types gebruiken wij?

      Bij ons kun je een game PC kopen met een AMD Ryzen of AMD Athlon processor. De Ryzen processor is de betere van de twee. Deze laat jou dankzij de krachtige onboard videokaart de meest gespeelde games van dit moment spelen. Hoe dan ook proberen wij onze systemen altijd zo krachtig mogelijk te maken. Op die manier kun je ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld school en werk.

      Kies een prachtige behuizing bij ieder systeem

      Welk systeem je ook koopt, je kunt bij ons altijd jouw gewenste behuizing kiezen. Je kunt namelijk kiezen uit vijf verschillende behuizingen, deze zijn voorzien van kleurrijke LED verlichting en een glazen zijpaneel. Zo matched het systeem altijd met jouw gaming interieur.

      Geheugen en Opslag upgraden

      Wil je wat meer opslag en geheugen in jouw systeem? Geen probleem! Bij ons kun je tijdens het bestellen kiezen hoeveel RAM geheugen en opslag je wilt toevoegen. Het is zelfs mogelijk om een stand alone videokaart te plaatsen, je dient dan wel eerst contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag met het bouwen en kiezen van jouw allround gaming PC.

      Heb je nog vragen? Ga dan naar onze support pagina.

      Show more...