Intel Core I3

Als gamer kun je kiezen voor verschillende processors, je kunt kiezen voor Intel of AMD. Beide merken leveren uitstekende processors, al is er onder de gamers vaak een discussie gaande over de prestaties.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Intel Core i3 Processors voor de juiste game ervaring

Als gamer kun je kiezen voor verschillende processors, je kunt kiezen voor Intel of AMD. Beide merken leveren uitstekende processors, al is er onder de gamers vaak een discussie gaande over de prestaties. Wij mengen ons niet in deze discussie en lichten de Intel Core i3 processors uit. Zo bespreken wij de kracht van de Intel Core i3. Waar kun je ze voor gebruiken? Welke hardware versterkt de kracht van deze processors? Je leest het in dit artikel.

Intel Core i3 voor low tot mid range games

De Intel Core i3 is een betaalbare processor, die in combinatie met de juiste hardware, geschikt is voor low tot mid range games. In combinatie met 8GB RAM geheugen en de juiste videokaart, is deze processor geschikt voor bekende games. Je kunt denken aan Counter-Strike: Global Offensive, Sims 4, Minecraft en Runescape. De prestaties van de i3 worden dankzij de upgrades steeds beter.

Waarom je een Intel Core i3 game pc bij ons kopen?

Bij ons koop je een Intel Core i3 game pc die je gemakkelijk kunt samenstellen. Zo is ieder systeem standaard uitgerust met een SSD, voldoende RAM geheugen en een videokaart die geschikt is voor gaming. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je tijdens het bestellen het formaat van de SSD aanpassen, maar ook de hoeveelheid RAM geheugen upgraden. Wanneer je ons een bericht stuurt, is het zelfs mogelijk om de videokaart aan te passen.

Het oog wil natuurlijk ook wat, een game pc moet niet alleen goed presteren, maar ook goed ogen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende behuizingen, die jouw game pc de finishing touch geven. Zoals een doorzichtig zijpaneel en RGB verlichting.

Bekijk nu al onze game pc's via onderstaande link.

https://www.omiximo.com/game-pc-kopen/

Heb je nog vragen? Vraag het ons support team via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

Show more...