Intel Core I5

Wil jij met alle zekerheid mid range games kunnen spelen? Kies dan voor een game pc met een i5 processor.

Actieve filters

Game PC - I5-10100 - DWH

  Ervaar gamen met een Intel Core i5 Processor

  Als gamer kun je kiezen voor verschillende processors, je kunt kiezen voor Intel of AMD. Beide merken leveren uitstekende processors, al is er onder de gamers vaak een discussie gaande over de prestaties. Wij mengen ons niet in deze discussie en lichten de Intel Core i5 processors uit. Zo bespreken wij de kracht van de Intel Core i5. Waar kun je ze voor gebruiken? Welke hardware versterkt de kracht van deze processors? 

  Intel Core i5 voor mid range games

  Wil jij met alle zekerheid mid range games kunnen spelen? Kies dan voor een game pc met een i5 processor. Combineer de i5 met minimaal 8GB RAM geheugen en een gaming videokaart, zo speel je bijvoorbeeld GTA V, Fortnite, World of Warcraft en Apex Legends.

  Waarom jouw Intel Core i5 game pc bij ons kopen?

  Bij ons koop je een Intel Core i5 game pc die je gemakkelijk kunt samenstellen. Zo is ieder systeem standaard uitgerust met een SSD, voldoende RAM geheugen en een videokaart die geschikt is voor gaming. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je tijdens het bestellen het formaat van de SSD aanpassen, maar ook de hoeveelheid RAM geheugen upgraden. Wanneer je ons een bericht stuurt, is het zelfs mogelijk om de videokaart aan te passen.

  Het oog wil natuurlijk ook wat, een game pc moet niet alleen goed presteren, maar ook goed ogen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende behuizingen, die jouw game pc de finishing touch geven. Zoals een doorzichtig zijpaneel en RGB verlichting.

  Bekijk nu al onze game pc's via onderstaande link.

  https://www.omiximo.com/game-pc-kopen/

  Heb je nog vragen? Vraag het ons support team via onderstaande link.

  https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

  Show more...