Intel Core I7

Wanneer je over een game pc met i7 processor beschikt, kun je met gemak high end games afspelen. Bekijk ons aanbod.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Intel Core i7 Processors klaar voor het echte werk!

Als gamer kun je kiezen voor verschillende processors, je kunt kiezen voor Intel of AMD. Beide merken leveren uitstekende processors, al is er onder de gamers vaak een discussie gaande over de prestaties. Wij mengen ons niet in deze discussie en lichten de Intel Core i7 processors uit. Zo bespreken wij de kracht van de Intel Core i7. Waar kun je ze voor gebruiken? Welke hardware versterkt de kracht van deze processors? Je leest het hier.

Intel Core i7 voor high end games

Wanneer je over een game pc met i7 processor beschikt, kun je met gemak high end games afspelen. Helemaal wanneer het systeem over een ruime hoeveelheid RAM geheugen beschikt en een krachtige videokaart. Je speelt zonder haperingen Destiny, Battlefield, The Division 2 en bijvoorbeeld F1 2022.

Waarom jouw Intel Core i7 game pc bij ons kopen?

Bij ons koop je een Intel Core i7 game pc die je gemakkelijk kunt aanpassen. Zo is ieder systeem standaard uitgerust met een SSD, voldoende RAM geheugen en een videokaart die geschikt is voor gaming. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kun je tijdens het bestellen het formaat van de SSD aanpassen, maar ook de hoeveelheid RAM geheugen upgraden. Wanneer je ons een bericht stuurt, is het zelfs mogelijk om de videokaart aan te passen.

Het oog wil natuurlijk ook wat, een game pc moet niet alleen goed presteren, maar ook goed ogen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende behuizingen, die jouw game pc de finishing touch geven. Zoals een doorzichtig zijpaneel en RGB verlichting.

Bekijk nu al onze game pc's via onderstaande link.

https://www.omiximo.com/game-pc-kopen/

Heb je nog vragen? Vraag het ons support team via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

Show more...