Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060 - DWH
  • Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060 - DWH

  Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060

  De Omiximo Gamepc Ryzen 5 4500 met RTX 4060  is de perfecte metgezel voor serieuze gamers en creatieve professionals die op zoek zijn naar krachtige prestaties en verbluffende grafische weergaven.

  € 899,00
  Inclusief belasting
  *Kies een Behuizing uit
  • Moonlight
  • Diamond COC
  • Diamond WH
  *Kies Ram Geheugen
  • 16 GB Ram
  • 32 GB Ram
  *Kies SSD Geheugen
  • 500GB
  • 1000GB
  • 2000GB
  Aantal

  account_circleSend to a friend
  Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060

  Game PC Ryzen 5-4500 - RTX4060

  De Omiximo Gamepc Ryzen 5 4500 met RTX 4060  is de perfecte metgezel voor serieuze gamers en creatieve professionals die op zoek zijn naar krachtige prestaties en verbluffende grafische weergaven.

   

  De Omiximo Gamepc Ryzen 5 4500 met RTX 4060  is de perfecte metgezel voor serieuze gamers en creatieve professionals die op zoek zijn naar krachtige prestaties en verbluffende grafische weergaven. Met een combinatie van AMD Ryzen- en Nvidia-technologieën biedt deze game-pc een ongeëvenaarde game-ervaring en multitasking-mogelijkheden.

  Krachtige Ryzen 5 4500 Processor Deze game-pc is aangedreven door de AMD Ryzen 5 4500-processor, die over zes krachtige kernen beschikt die moeiteloos kunnen multitasken en zware werklasten kunnen verwerken. Of je nu aan het gamen bent of creatieve projecten aan het bewerken bent, deze processor biedt de prestaties die je nodig hebt.

  Verbluffende RTX 4060 Grafische Kaart De Nvidia RTX 4060 grafische kaart is de kers op de taart van deze game-pc. Met ondersteuning voor ray tracing en AI-verbeteringen, biedt de RTX 4060 verbluffende beelden en realistische belichtingseffecten die je dieper in je favoriete games trekken. Geniet van soepele gameplay en haarscherpe beelden, zelfs bij de meest veeleisende titels.

  Snel Geheugen en Opslag Deze game-pc wordt geleverd met snel DDR4-geheugen en een snelle SSD-opslag. Dit betekent dat je snel kunt schakelen tussen applicaties en games zonder vertraging. Ladenstijden zijn minimaal, zodat je direct in actie kunt komen.

  Efficiënte 80 Plus Voeding De inbegrepen 80 Plus-gecertificeerde voeding zorgt niet alleen voor betrouwbaarheid, maar ook voor efficiëntie. Dit betekent dat je stroomverbruik wordt geoptimaliseerd en je elektriciteitsrekening laag blijft.

  Aansluitmogelijkheden De Omiximo Gamepc is voorzien van een scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder USB-poorten, HDMI, DisplayPort en meer. Hierdoor kun je eenvoudig randapparatuur aansluiten, zoals monitoren, toetsenborden, muizen en VR-headsets.

  Stijlvol Ontwerp De behuizing van deze game-pc heeft een modern en stijlvol ontwerp dat perfect past in elke gaming-opstelling. Het biedt ook voldoende ruimte voor toekomstige upgrades, zodat je je systeem kunt aanpassen aan je groeiende behoeften.

  Kortom, de Omiximo Gamepc Ryzen 5 4500 met RTX 4060 en 80 Plus Voeding is een krachtige en veelzijdige gaming-pc die voldoet aan de eisen van veeleisende gamers en creatieve professionals. Geniet van vloeiende gameplay, verbluffende grafische prestaties en de mogelijkheid om moeiteloos te multitasken. Upgrade je gaming-ervaring met dit indrukwekkende systeem.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.