Wat voor soort CPU is de AMD Ryzen 7?

De AMD Ryzen 7 is een erg krachtige processor van AMD. Om deze processor te realiseren, heeft AMD een nieuwe kern ontwikkeld. De IPC (Instructions Per Cycle) is daarmee met 52% verbeterd! De AMD Ryzen 7 is bovendien energie-efficiënter dan zijn voorgangers en is voorzien van nieuwe L2- en L3-caches. De processor is geliefd onder gamers vanwege de uitstekende prestaties. De games van nu vergen meer van je computer dan de games die een aantal jaren terug gemaakt werden. De game-industrie ontwikkelt zich razendsnel en gamers zijn dan ook op zoek naar steeds betere prestaties om de nieuwste games te kunnen blijven spelen.

Welke spellen kun je aan met de AMD Ryzen 7?

De AMD Ryzen 7 is geschikt om de nieuwste spellen mee te spelen. Ook de komende jaren hoef je niet bang te zijn dat er spellen uitkomen die je met deze processor niet kunt spelen. Een dergelijke processor kan dan ook een goede investering zijn voor de fanatieke gamer. De komende tijd zal je namelijk niet meer in een nieuwe CPU hoeven te investeren. De processor wordt bovendien ook gebruikt voor het maken van 3D modellen en het renderen hiervan. Door middel van AMD SenseMi worden de prestaties en het energieverbruik geoptimaliseerd.

Een nog hogere kloksnelheid?

Heb je een computersysteem met een uitgebreide watercooling? Dan is het goed om te weten dat de kloksnelheid van deze processor automatisch verhoogd kan worden door middel van de Extended Frequency Range technologie. Daardoor wordt de processor nóg krachtiger en weet je zeker dat je niet voor niets geïnvesteerd hebt in een betere koeling.

Koop de AMD Ryzen 7 los, of koop een complete game pc

Je kunt de AMD Ryzen 7 los kopen wanneer jij je eigen game pc aan het samenstellen bent. In dat geval dien je wel redelijk wat verstand van computers te hebben. Alle onderdelen moeten immers goed met elkaar samengaan. Je kunt ook een complete game pc kopen die voorzien is van een AMD Ryzen 7. Voordeel daarvan is dat je de pc vrijwel direct kunt gebruiken om je favoriete spellen mee te spelen. Je kunt zowel de AMD Ryzen 7 processor als een game pc die van deze processor voorzien is, kopen bij omiXimo.