Gaming Gear kopen

Wil jij Gaming Gear kopen dan heeft omiXimo de scherpste prijzen. Gaming componenten en onderdelen kan je zeer voordelig bij omiXimo vinden. Met deze onderdelen kan je jou Game PC een upgrade geven. Of misschien wil je een extra beeldscherm hebben om nog beter te kunnen gamen. Of een nieuwe grafische kaart? Bekijk even ons uitgebreide aanbod en overtuig je zelf. Makkelijk online bestellen voor de beste prijs!

Actieve filters

Gaming toetsenbord en gaming muis 7 groen
  Logitech G402 Hyperion Fury black
   Logitech G435

    Logitech G435

    € 69,00

    Gaming Gear kopen voor jouw game pc

    Als jij een fanatieke gamer bent, die de beste resultaten wilt behalen. Heb je meer nodig dan alleen een sterke game pc, de game pc is nog maar de eerste stap richting jouw doelen. In onze webshop kun je gaming gear kopen, van de beste merken. Door te kiezen voor gaming gear, zet jij de volgende stappen in het behalen van jouw doelen. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat jij als gamer nodig hebt. Zo wil je snel kunnen reageren, een hoge frame rate en precies kunnen horen waar jouw vijanden zijn.

    Gaming monitor

    Wanneer je een videokaart hebt die een hoge frame rate kan leveren, wil je natuurlijk ook een monitor die dit kan verwerken. Bij ons koop je een gaming monitor die aan deze eisen voldoet. Uiteraard zit er wel verschil in de monitoren, maar ze beschikken in de meeste gevallen over een uitstekende resolutie en Hz.

    Gaming toetsenbord en gaming muis

    Het systeem levert de kracht en de gaming gear helpt jou, maar uiteindelijk draait het allemaal om jouw eigen kunnen. Wanneer je zo dicht mogelijk bij de beste prestaties wilt komen, kun je wel een gaming toetsenbord en muis gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende gamer. Zo zijn de toetsen robuust en gemakkelijk af te lezen, dit komt mede door de achtergrondverlichting, waar het toetsenbord over beschikt. De muis ligt fijn in de hand en kun je verstellen tot maximaal 2400 DPI. Zo kun je super snel bewegen, dankzij de hoge gevoeligheid. Bij ons kun je losse toetsenborden en muizen kopen, maar ook een complete set.

    Gaming headset

    Tijdens het gamen is niet alleen het zicht en het handelen belangrijk, ook het geluid is belangrijk. Je wilt namelijk precies kunnen horen waar jouw tegenstander is. Zo kun je snel in de juiste richting bewegen. Daarnaast is het belangrijk dat jij goed kunt communiceren met jouw team. In onze webshop kun je gaming headsets vinden, die zorgen voor een uitstekend geluid.

    Game pc kopen? Vragen over gaming gear? Neem gerust contact op met ons support team, dit kun je doen via onderstaande link.

    https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

    Show more...