AMD Setup

Complete AMD Gaming Set met SSD en RAM Geheugen?

Als je zoekt naar een complete Game Setup, kan je veel vragen hebben. Jou eerste vraag zal vaak zijn welke Processor je wilt gaan gebruiken. Dit kan namelijk een Intel Core Processor of een AMD Processor zijn. omiXimo levert gelukkig Game PC's met beiden processors.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

AMD Ryzen 5 2400 - Complete Gaming Setup - DBK
  Game PC setup kopen DWH-R5003S
   Moonlight FRGB BK R5005S Gaming PC Setup
    Ultra Gaming Setup OBK-R7001S

     Wat is het verschil tussen een AMD Setup of een Intel game PC Setup?

     Nog niet zo lag geleden geleden waren er nog grote verschillen tussen Intel en AMD, de processoren van Intel leverden betere prestaties. Vandaag de dag is er nog weinig verschil, dit komt mede door de komst van de AMD Ryzen processor. De prestaties zijn nagenoeg hetzelfde, beide fabrikanten leveren processoren die zorgen voor high performance computing. Momenteel staat het merk bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze leveren een goede CPU voor een aanvaardbare prijs. Het is dus de beste keuze, wanneer je op zoek bent naar een betaalbare game PC met hoge prestaties.

     Welke types gebruiken wij?

     Bij ons kun je een game pc kopen met een AMD Ryzen of AMD Athlon processor. De Ryzen processor is de betere van de twee. Deze laat jou dankzij de krachtige onboard videokaart de meest gespeelde games van dit moment spelen. Hoe dan ook proberen wij onze systemen altijd zo krachtig mogelijk te maken. Op die manier kun je ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld school en werk.

     Kies een prachtige behuizing bij ieder systeem

     Welk systeem je ook koopt, je kunt bij ons altijd jouw gewenste behuizing kiezen. Je kunt namelijk kiezen uit vijf verschillende behuizingen, deze zijn voorzien van kleurrijke LED verlichting en een glazen zijpaneel. Zo matched het systeem altijd met jouw gaming interieur.

     Geheugen en Opslag upgraden

     Wil je wat meer opslag en geheugen in jouw systeem? Geen probleem! Bij ons kun je tijdens het bestellen kiezen hoeveel RAM geheugen en opslag je wilt toevoegen. Het is zelfs mogelijk om een stand alone videokaart te plaatsen, je dient dan wel eerst contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag met het bouwen en kiezen van jouw allround gaming PC.

     Heb je nog vragen? Ga dan naar onze support pagina.

     Show more...