LC24"Gaming monitor Curved
  • LC24"Gaming monitor Curved
  • LC24"Gaming monitor Curved Achterzijde
  • LC24"Gaming monitor Curved onder

  LC-M24-FHD-165-C - 23,6" Curved

  Ervaar het ultieme gamegevoel met de 23,6"/ 59,94 cm monitor van LC-Power! Door de FHD resolutie van 1920 x 1080 pixels levert de monitor haarscherpe Full HD beelden.

  € 249,00
  Inclusief belasting
  Aantal

  account_circleSend to a friend
  LC-M24-FHD-165-C - 23,6" Curved

  LC-M24-FHD-165-C - 23,6" Curved

  Ervaar het ultieme gamegevoel met de 23,6"/ 59,94 cm monitor van LC-Power! Door de FHD resolutie van 1920 x 1080 pixels levert de monitor haarscherpe Full HD beelden.

   

  Gaming Monitor met Hoge Verversingssnelheid

  Je kunt wel een krachtige game PC kopen met een hoog aantal FPS, maar wanneer de monitor deze niet kan verwerken heb je daar nog niet zoveel aan. Gelukkig is deze Full HD monitor wel geschikt voor jouw krachtige game PC. Hij beschikt namelijk over een verversingssnelheid van 165 Hz, dit maakt hem bijvoorbeeld geschikt voor het spelen van games met 144 FPS. Hoe hoger het aantal Hz en FPS, hoe vloeiender het beeld beweegt. Zo voelt het gamen een stuk prettiger aan, daarnaast ben je gamers met een lagere FPS een stapje voor.

  Reactietijd 1ms

  Deze gaming monitor heeft een reactietijd van 1ms. Lager kun je het niet krijgen, dat is in dit geval positief! Dankzij de lage reactietijd ben jij in de meeste gevallen jouw tegenstander te snel af. Tijdens het spelen van bijvoorbeeld een online shooter, reageert jouw online figuur zo snel mogelijk. E-sporters maken dan ook gebruiken van een monitor met een zo laag mogelijke reactietijd.

  Adaptive Sync voor synchronisatie tussen monitor en videokaart

  Adaptive Sync is een belangrijke functie die terug te vinden is in deze monitor. Het synchroniseert de verversingssnelheid van zowel de monitor als de videokaart. Dit zorgt voor de perfecte balans en een lagere interferentie en beeldvertraging . Dit is wel zo prettig tijdens het gamen.

  Overdrive voor overgang van kleuren

  Dankzij de overdrive functie worden pixels berekend en waar nodig versneld. De verandering van zwart naar wit en kleurnuances gaat dankzij overdrive zeer snel.

  Blauw licht filter

  Beeldschermen zoals monitoren, televisies en die van smartphones stralen blauw licht uit. Dit is niet gezond, het zorgt bijvoorbeeld voor droge ogen en vermoeidheid. Na een avondje intens gamen kun je vaak lastig in slaap komen, dit komt dus door het blauwe licht. Deze monitor beschikt dan ook over een blauw licht filter, deze zal het uitstralen van het blauwe licht verminderen. Dit maakt het gamen een stuk prettiger en gezonder.

  GamePlus functie

  Dankzij de GamePlus-functie geniet jij van betere spelomgevingen, tijdens het spelen van verschillende soorten spellen.

  Curved en VA-paneeltechnologie

  De VA-paneeltechnologie zorgt voor minder lichtverstrooiing en diepe zwarttinten. Dit komt ook mede door de contrastverhouding van 3000:1. Het beeldscherm beschikt over een kromming van 1200R en een breedbeeld van 16:9. Zo ga jij helemaal op in de game.

  Alle kenmerken op een rijtje

  Schermgrootte: 23.6 inch;
  Resolutie: 1920 x 1080 pixels;
  Paneel: VA;
  Kantelbaar: ja;
  HDMI poorten: 2;
  DP Poort: 1;
  Reactietijd: 1 ms;
  Verversingssnelheid: 165 Hz;
  Contrastverhouding: 3000:1;
  Breedbeeld: 16:9;
  Kijkhoek: 178 graden;
  Vorm: curved;
  VESA-compatibel: Ja;
  GamePlus-functie: Ja;
  Blauw licht filter: Ja;
  Overdrive: Ja;
  Adaptive Sync: Ja;

  Achterkant: zwart met rode LED-verlichting.

  Heb je nog vragen over deze monitor? Neem dan contact op met onze support afdelingen.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.