Intel Nuc Pentium J5005

  Kleine allround mini PC kopen? Dit is een super kleine pc, die net zo functioneel is als een pc van standaard formaat.

  € 349,00
  Inclusief belasting
  *Kies Ram Geheugen
  • 4 GB Ram
  • 8 GB Ram
  *Kies SSD Geheugen
  • 120GB
  • 240GB
  • 500GB
  • 1000GB
  Aantal

  account_circleSend to a friend
  Intel Nuc Pentium J5005

  Intel Nuc Pentium J5005

  Kleine allround mini PC kopen? Dit is een super kleine pc, die net zo functioneel is als een pc van standaard formaat.

   

  Intel Nuc Pentium J5005

  Ben je op dit moment op zoek naar een snelle, betrouwbare en complete computer waar je direct mee aan de slag kunt gaan, dan beleef je veel plezier aan de Intel NUC Mini PC. Je bent verzekerd van een scherpe prijs en voor zowel particulier als voor zakelijk gebruikt is deze computer een goede investering.

  De Intel Nuc J4005 is gemakkelijk te plaatsen achter een monitor

  Veel mensen zijn te spreken over de Intel NUC Mini PC. En dat is natuurlijk met een reden. Dankzij de VESA mount kit en het compacte formaat is deze computer namelijk gemakkelijk te plaatsen achter een monitor. De pc heeft een compact formaat van 11,5 x 11,5 cm en is met een gewicht van 1128 gram erg licht.

  Eenvoudig te gebruiken dankzij de Wifi Bluetooth

  Wist je dat deze computer een Wifi Bluetooth ontvanger heeft? Hierdoor is de computer makkelijk te gebruiken binnen het bedrijf of thuisnetwerk. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de Intel Nuc Pentium J5005 aan te sluiten en je kunt gelijk met Windows 10 Pro aan de slag

  Deze Intel Nuc Pentium J5005 - Quad Core heeft 4 tot 8 GB werkgeheugen

  Aan te weinig werkgeheugen is bij de Intel Nuc Pentium J5005 - geen sprake. Je profiteert van 4 tot 8 GB werkgeheugen, en heeft SSD geheugen dat uit te breiden is tot maar liefst 960 GB. De computer werkt op Bluetooth 5.0 en je bent verzekerd van een uitgebreide garantie van 2 jaar. De besturingssysteemversie is Windows 10 Pro. Dankzij de vier usb-poorten kun je je essentials, zoals muis, toetsenbord en hoofdtelefoon, makkelijk aansluiten op de computer.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.